Happy halloween

Hej ! Sittar på starbucks och hittade ett internett att använda:) nu ska vi ut och kolla på en halloween parad och äta middag. Det blev ett kort inlägg, men jag har lite kort om tid. Men ni får ha en bra halloween i alla fall!

Angel

Jag hoppade på 97 19.39 förut och på den satt Amanda och vi åkte ner till Kberget och där träffade vi folk. Hände inte ett piss ikväll. Men det behöver det inte, bara jag får vara med mina friends, då är jag lycklig. Där var jag djup, yes.
Nu är jag i alla fall hemma. Blev en kort kväll idag. Men nu ska jag dra en go rulle. Puss!

Mån 31 okt

har inte haft så mycket tid för blogg. Har knappt varit hemma de senaste dagarna. Nikita har ju det fortfarande jättetråkigt och hon längtar hem och det är den värsta semestern hon har haft ;).
Ska snart tappa upp ett bad och ta det lungt. Var precis ute med hunden och tittar just nu på One Tree Hill. Funderar starkt på att vara hemma idag eftersom att jag har varit ute så mycket, men ändå så vill jag också ut, hahahah.. Beslutångest.


miniatyrbilder

if you can dream it, you can do it

Hej bloggen! Pappa har fixat så vi har internet nu. Idag har vi varit ute med en typ båt och kollat på frihetsgudinnan. Annars har vi bara gått runt på stan och kollat i affärer och nu kom vi nyss hem. Nu ska jag duscha och fixa mig lite för vi ska snart ut och äta middag med mammas kusin och hans kompisar. Så jag bloggar antingen ikväll när jag kommer hem eller imon. En bild från dagen bara.

Puss/Nikita


Störande

Ni vet idol bilden som är högst upp på deras hemsida som visar vilka som är kvar i tävlingen och vilka som har åkt ut? I alla fall, här är den.
Ser ni att dem har åkt u i ordning? Haha, det är ändå c00lt. Inte att det bara att fyra i rad har åkt ut utan att dem har åkt ut i den ordnigen! Första veckan åkte Roshana ut andra veckan åkte Denise ut tredje veckan åkte Emil ut och igår åkte Linnea ut. K00lt, ballt.

..

Nu är det en timma kvar tills jag sätter mig i bilen och åker iväg till Landvetter. Jag ville bara säga hejdå. Jag vet inte hur det blir med uppdateringen men jag tar med mig en dator så vi får se. Nu kör jag en sista check på facebook och alla bloggar, sedan är det dags att stänga av datorn. Ni får ha det så bra!
Puss/Nikita

Frågestund på Linneas blogg!

Fråga mig en massor!


Contagion

Kom nyss hem, jag och mina fina vänne rhar varit på bio! Contagion hette den tror jag. Den var i alla fall jätte bra men lite läskig. Nu sitter jag i mitt rum och funderar på att sätta på en film.
Puss/Nikita

det ser bra ut kompis

När jag kom hem från mitt utvecklingssamtal so btw gick bra somnade jag i soffa. Yes, tro det eller ej, jag somnade. Men sedan har jag pluggat. Så bloggen har fått komma i andra hand. Men nu har jag i alla fall gjort engelskan. Jag är fortfarande jätte trött så jag gör matte läxan i morgon på bambarasten i stället.

Packat och Klart

Idag var jag och besökte Hvitfeldska gymnasiet för det är ju niornas dag. Vi slutade där vid tio och börjar våra lektionen vid ett. Det blev en ganska lång rast så jag bestämde mig för att gå hem ett tag. Så nu har jag packat klart och fixat allt som behövdes innan resan. Nu ska jag i alla fall snart tillbaka till skolan och ha fysikläxförhör och bild.


Puss/Nikita

åh nej

Vad händer, ? Det går inte att ladda upp bilder.. Oh shit, jag som hade nåt jag vill blogga om. Men neej, det får bli senare ! puss /Nikita

Om My way

Nu sitter jag på hållplatsen och ska snart gå på bussen och åka iväg mot Carolines hållplats. Ville bara testa blogg.se appen! Men vi hörs senare, puss/ Nikita


Sjölins

Idag har jag proppat i mig godis, och det var jag värd. Såg på en film också. Men den var inte så bra som jag hade hoppats.
I morgon ska vi besöka gymnasie skolor. Jag själv ska besöka Sjölins. Men jag är inte riktigt säker på om jag vill gå där. Ena stunden är jag verkligen peppad och hoppas till hundra att jag kommer in. Men andra stunden blir jag ledsen och vill inte gå där och tror att jag inte kommer kunna komma in för jag har liksom inte värsta höga poängen. Men ja... Jag får hoppas på det bästa. Puss!

creepy

Nu börjar det bli läskigt, min mobil är verkligen helt putts väck. Jag har letat överallti i huset nu. Jag har ringt till den utan svar. OH SHIT! Jag måste hitta den nu!
puss/Nikita

MANDISEN !

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA! Grattis älskade Amanda hoppas att du har haft en grym dag.

done

Nu har jag pluggat klart. Sitter i min säng. Ska ringa Tilde, det kanske blir antagligen en power walk ikväll. Sedan måste jag packa klart och så för snart bär det av till the big apple! Jag har inte så mycket mer att säga nu. Vi hörs senare!

Puss/Nikita

weheartit

har suttit en timma nu och varit inne på weheartit. Älskar den hemsidan. Men nu ska jag ta en dusch och sedan somna tidigt. Puss!

Plugga

Just nu sitter jag på mitt rum och ska precis ta tag i pluggandet. Jag måste bara meddela alla om att min mobil är helt borta så det är ingen ide att försöka nå mig på den nu. Det är jätte mycket i skolan nu, känns det som. Jag har en halv dag kvar i skolan, ändå så känns det som att vi har hur mycket som hellst. Så nu ska jag sätta mig och plugga fysik i ett tag. Sedan blir det frihet! Fast nej, vi har as mycket till efter lovet med, så det är ju segt. Aja, nu måste jag plugga.
Puss/Nikita

we're back

Hej! jag och Nikita har haft denna bloggen väldigt länge. Vi skaffade en förra året eller förrförra men så glömde vi bort inloggningen så gjorde vi denna för ettagsedan. Men vi bloggade inte så mycket på den men nu tänkte vi blogga mer på den. Haha! Vi båda har två "vanliga" bloggar också och här hittar du nikitas, som hon delar med Caroline sedan har jag också en annan blogg och den finns här

Puss/ Linnea

ny start

Så nu har jag och Linnea börjat blogga igen. Vi har ju haft endel andra bloggar innan, men det har inte gått så jätte bra med dom. Men nu tänkte vi börja blogga på denna bloggen igen.

Jätte gammal bild från början av sjuan.. Hehe! Nu ska jag plugga lite. Uppdaterar mer senare:)
Puss/Nikita

RSS 2.0